Inloopavond over werkzaamheden

Foto:
 kruispunt hollandbaan - waardsebaan

Kruising Hollandbaan-Waardsebaan.

Om de doorstroming, leefbaarheid en veiligheid in Woerden-West te verbeteren, komen er diverse verkeersmaatregelen. Als eerste wordt de kruising Hollandbaan-Waardsebaan aangepakt. Er komen rijstroken bij en voorsorteerstroken worden ruimer. Benieuwd naar de plannen? Kom dan naar de inloopavond.

Datum: dinsdag 11 december

Tijd: 18:30 – 21:00 uur

Locatie: Futura College, Abeellaan 2, Woerden

Tijdens deze avond kunt u kennisnemen van de aanpassingen aan het kruispunt en tekeningen bekijken van de toekomstige situatie. Ook is er alle gelegenheid voor vragen en gesprek. Er is geen plenaire presentatie, u kunt binnenlopen wanneer het u uitkomt. U bent van harte welkom!

Vervangen groen

Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren, zullen in januari veel struiken en bomen worden gerooid. Najaar 2019 wordt het groen opnieuw aangelegd. Dit betreft nieuwe beplanting, een nieuw struweel (groenwand) met meidoornbomen en nieuwe bomen. Tijdens de inloopavond kunt u een 3D-model bekijken van het (groen)ontwerp.

Overige maatregelen

In 2019 volgen er aparte bijeenkomsten over de overige verkeersmaatregelen in Woerden-West, waaronder aanpassingen aan diverse kruispunten van de Boerendijk en de aanleg van vrijliggende tweerichtingsfietspaden langs de Boerendijk en de Hoge Rijndijk-Molenvlietbaan.

Bron: Gemeente